29:e November 2012

Måste först skriva om en sak som gjorde mig super glad igår! Våran gamla danslärare kom tillbaka!!! Fy tusan va glad jag och han har kommit med en grym koregrafi och grym låt! Dock så räcker inte tiden till och nästa vecka ska vi fotograferas och denna koregrafi kom vi typ på igår. Det är sjukt synd för han ville lägga till en massa snygga och ganska avancerade steg och moves men p.g.a. tidsbrist så går det inte. Men jag är ändå så himla glad över att han är tillbaka!!!
Idag hade jag psykologiprov och det gick sådär. Hann inte få med allt även om jag skrev ganska mycket. Det är så svårt eftersom det går och diskutera och dra en massa slutsatser när det gäller psykologin. Får vänta och se hur resultatet blir men jag hoppas på något bra. Nu är det bara och fortsätta plugga spanska för att vi har läxförhör imorgon. Ska även försöka få tag på min fina broder som jag inte träffat på länge! Slänger även upp en bild från i Somras då jag och låtsas kusinen var i Stockholm. Fan va jag älskar min blommiga klänning och min solbränna som tyvärr inte finns kvar typ.
 
Puss o Kaka<3

28:e November 2012

Inställda lektioner!!! Hade bara spanska imorse klockan 8.30 och senare skulle jag ha samhäll och engelska men de blev inställda! Skönt som tusan, för jag kan knappt prata. Stnnade kvar iaf ett litet tag med Felicia och pluggade. Nu sitter jag hemma med te och böcker framför mig. Det är bara och sätta igång och plugga inför provet imorgon. Jag är så himla nervöööös!
Oseriösa bilder men jag bjuder på de!
 
Puss o Kaka<3

Första psykologiprovet på torsdag!

På torsdag ska vi ha vårt första psykologi prov och jag är sjuuuukt nervös! Än så länge har det gått bra men det här är första gången! Önska att vi kunde ha en vecka där vi bara behövde plugga och inte oroa oss för prov eller inlämningar. Vad hände med de tiderna?! Aja, imorgon ska jag iaf till skolan även om jag fortfarande är hes! Det ska inte hindra mig och jag är stark nog att klara mig genom skoldagen även om jag är sjuk. Nu ska jag försöka plugga lite psykologi och välja kläder för imorgon. Vi hörs på torsdag eller fredag alla läsare! 
Det fick bli dåliga cambilder. Jag fattar dock inte varför de blir så dåliga?!!! Det är så irriterande. Jag kan däremot lova er att jag ska bli bättre på att ta outfitbilder! När vet jag inte men jag lovar att de kommer komma. Problemet är bara att jag måste be kusinen ta de för att de ska bli bra för hon vet hur jag vill ha de. Får tänka på det senare!
 
Puss o Kaka<3