Snart har jag prov!

Hej bloggen, sitter vid skolans dator och gör inget speciellt. Snart ska jag ha prov och jag är skit nervös! Klockan 13.00 börjar provet och jag ska fortsätta och plugga på frågorna så att jag inte failar.
Idag blir det dans!!! Jag ska dansa loss och visa att jag är bäst!
Nu ska jag iväg så vi hörs senare kanske!

 +

Kollar på Wild Hogs

Hej bloggen, varit hos tandläkaren och i skolan. Imorgon blir det teater och det kommer inte bli kul tror jag, för jag föredrar film. Jag har inte gjort något speciellt idag, men jag har skrattat fett mycket med Lea och Fellie! Jag började faktist få ont i magen, men jag klarade mig.
Jag har varit arg idag men varför tänker jag inte skriva här. Det behåller jag för mig själv. Nu ska jag fortsätta och kolla på film som visas på nån kanal. Det är Wild Hogs och den är rätt så rolig, efter det ska jag sova!

Puss o Kaka<3

Tandläkaren imorgon

Hej bloggen, ska till tandläkaren imorgon och det lär nog inte bli kul. Jag har bra och fina tänder men jag gillar inte tandläkare! De är läskiga på något sätt! What ever, efter det ska jag till skolan och sen kommer mamma och hämtar mig. Blir nog och plugga mycket Ma, Eng, Ekonomi och Musik den här veckan. Men nu ska jag gå och sova! God natt på er alla.

Fick en fett cool påse med mina Converse i så jag måste visa er den, haha. Om ni undrar vad snöret där uppe är till, så är det handtagen eller vad man kallar den för.


Puss o Kaka<3