30:e September 2012

Idag har jag pluggat och sytt väldigt mycket. Det fick bli matteplugg och det var både kul men samtidigt inte. Det är bara kul när man det! Dagen har varit okej men är riktigt nöjd med det jag har gjort med skjortan. Längtar tills den blir klar! Just nu är jag trött och uppdaterar mer imorgon!
 
Puss o Kaka<3

Skissat lite för min nya jeansskjorta!

Idag har jag suttit och skissat lite för min nya jeansskjorta som jag fick! Jag har sytt lite vid sidorna och ska fortsätta med det snart. Har även kollat på Freaky Friday och fan va jag älskar den filmen! Nu ska jag fortsätta med skjortan för att jag sitter och förminskar den. Ska även försöka hinna med pimpandet och här har ni en liten sneak peak! 
Samtidigt som jag satt och skissade så ville jag såklart dunka en massa musik i öronen! ;D
 
 
Puss o Kaka<3

Jeansskjorta från Vila som inte har kommit ut än!

Tjenare alla fina läsare! Måste berätta för er att jag fick för ett bar tag sen en skjorta hemskickad till mig och det var såklart från min finaste kusin Nina som jobbar för Vila! Denna jeansskjorta har inte kommit ut i affärerna än och det är jag lite glad över, för då är jag iallafall en av de första som har denna skjorta! Den är även annorlunda jämfört med de andra jeansskjortorna. Dock är den i storlek M och jag har XS på skjortor och därför måste jag sy om den för att den ska bli lite mindre vid sidorna. Efter det ska jag nog sätta igång och pimpa den och jag tänker börja med skisserna idag! ;>
 
Puss o Kaka<3