Måste göra klart religionen!

Som sagt måste jag göra klart religionen vilket betyder att jag inte kommer hinna blogga mer idag. Tyvärr betyder det att jag inte kan svara på era kommentarer idag så därför svarar jag på de imorgon när jag har tid! Jag har redan lite grejer planerat för imorgon och det är träffa Daniel och fika, städa mitt rum och plugga lite. De bara jag köra hårt tills måndag sen är det över med allt plugg! Det enda som oroar mig är ju betygen som vanligt. Nu är det bäst att jag fokuserar på religionen och får det klart så vi hörs imorgon!
Slänger upp 2 bilder på Daniel som var min danslärare och han är sjukt bra! Ska fråga honom om han kan gå igenom lite nya steg och koregrafier för det skulle vara underbart och awesome! :D

Puss o Kaka<3

31:a Maj 2012

Hemma från skolan och är fortfarande int på humör. Jag är så himla förbannad på en lärare att jag skulle kunna skrika just nu, haha. Jag är inte klar med religionen och den ska in idag + jag vill gråta lite för jag vågar inte skicka in den. Måste få A på den och det är verkligen ett måste. Jag är så otroligt stressad just nu att jag bara vill skrika. Jag har även fått en natur uppgift som ska vara inne innan måndag och jag är så sjukt förbannad! De ska ge mig en uppgift sista minuten och jag är så otroligt arg! Fan va skönt att vi inte har natur nästa termin.
Time to study.

Puss o Kaka<3

Religiös tro, ateism & agnosticism

Religions begrepp som jag ska sitta och förklara om lite i mitt arbete. Nu ska jag plugga sjukt mycket religion och efter det ska jag köra hårt med matten. Det är bara och köra på och i slutet får jag vila och ta det lugnt.

Puss o Kaka<3