Valborg 2012

Hemma från valborg och det är skönt. Mitt ansikte började klia sjukt mycket på en sida och det blev riktigt irriterande. Nu så kliar även mina ben och jag håller på att få utslag på de! Så himla drygt! Men träffade iaf några som jag kände och vi stod och snackade ett tag om allt möjligt. Godisregn och fick en himla massa godis i huvudet så det var kul. Vi oljade inte altangolvet idag, utan tvättade det och imorgon sätter vi igång och oljar det. Måste även börja plugga innan nationella på torsdag. Jag vill leva livet inte plugga inför prov! Jag avskyr verkligen nationella proven för det ör så svårt! :/ Jag vill ha kul och nuta av livet! D:

Puss o Kaka<3

Valeria Lukyanova, the living Barbie

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att Valeria ser ut som en barbie och det är faktiskt lite läskigt. Men jag tycker att hon även är rätt söt faktiskt. Hon säger även att hon inte har plastikopererat sig men det är lite svårt och tro på. Det är ju helt sjukt att hon kan likna en Barbie så otroligt mycket. Det är inte bara utseendet, utan hennes kropp liknar en barbie kropp också. Hon är även modell och sångare och hon har en bra röst! Såg även att de hade skrivit om henne i Aftonbladet och det var där jag hittade henne!

Puss o Kaka<3

30:e April 2012

Hej alla läsare! Vaknade återigen sjukt tidigt idag fast jag la mig rätt så sent igår. Ska snart iväg och fixa altangolvet med kusinen. Vi måste både tvätta och olja så vi kommer tjäna lite extra på det. Vi kommer nog köra Just Dance också för jag kommer tvinga de mohahaha! Ska ta fram mina jobbar kläder och ladda datorn sen går jag dit. Hoppas att vädret blir lika fint som igår! Äntligen börjar solen komma fram! :D
Haha bilder från igår! Skulle göra en snygg pose men orkade inte spänna armarna! ;o

Puss o Kaka<3