Guld & stenar på trianglar

Äntligen blev du min!!! Älskar halsbandet så himla mycket! Jag kommer använda den så himla mycket tillsammans med min nya klocka som ni kommer få se senare. Jag funderade länge på om jag skulle köpa den eller inte, men tillslut fick den bli min och jag är riktigt nöjd. Den sitter riktigt snyggt också och nu vill jag bara köpa nya klänningar som jag kan ha halsbandet till hihi!
 
Puss o Kaka<3
Kategori: Ava Shoppar Taggar: Fashion, Guld, Kläder, Mode, Shopping, Smycken;

22:a Maj 2013

Hello guys! Var på stan en snabbis med Emma och fixade lite grejer inför fredagen. Efter det körde vi till donken en snabbis och efter det körde hon hem mig. Duktig förare måste jag säga! Nu sitter jag och dränker mig själv i matteplugg inför nationella imorgon.. De bara och kämpa på!
Kategori: Skola & plugg Taggar: Fashion, Kläder, Mode, Outfit, Plugg, Skola;

Volangtopp från Vila

Fick denna galet snygga volang topp av min ksuin som jobbar för Vila. Den sitter så himla snyggt och den är annorlunda. Hålen där uppe kändes lite konstigt i början men man tänkte inte så mycket på det. Jag har använt den en gång än så länge men den komemr användas flera gånger! Ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten. Kommer nog förjöra min kamera snart hehe..
 
Puss o Kaka<3
Kategori: Presenter Taggar: Fashion, Kläder, Mode, Outfit, Svart, Vila;