Sånt här gör min dag oftast!

På sistonen har man inte direkt varit på topp humör. Jag vill inte berätta varför och allt är en enda stor röra på något sätt. Känner att jag behöver åka till Stockholm en sväng och umgås med kusinerna, snacka lite med de och få vara på stan där. Känns som att jag kan tänka på andra saker då men samtidigt så kommer shopping känslan fram. Men aja, tack till dessa roliga sms eller medd eller vad ni kallar det! Ett stort tack till de säger jag bara!
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen! Börjar fan 8 imorgon så måste vakna tidigt som fan för att hinna fixa mig och det. Imorgon ska jag även luncha på stan med fina Linda! Outfit bild får ni imorgon också!

God Natt!
Puss o Kaka<3

Inne på datorn

Nu ska jag ta det lugnt och fika medans jag sitter inne på datorn. Ska nog sitta och kolla in lite tumblrs, bloggar och lite kläder. Vet att jag inte får shoppa men det skadar inte och kolla? BTW så har jag presentkort från Kicks och Glitter! Den från Kicks ska jag spara för att kunna köpa Hawaiian Tropic till sommaren! Kanske köper lite nya smycken snart för behöver typ lite nya örhängen och andra smycken.

Puss o Kaka<3

Små saker men tack iaf!

Tack mamma för dessa små saker! Något jag verkligen behöver och använder mycket faktiskt och body buttern luktar så sjukt gott! Doften av mango och papaya. Nu ska jag duscha så vi hörs!

Puss o Kaka<3