Städa är drygt

Har typ städat hela dan idag och nu har jag ont som fan i ryggen och nacken. Problemet däremot är att jag inte är klar än! OMG! Måste även rensa garderoben och ta lite nya bilder till Ur Mirandas Garderob. Vi får se om jag tar lite bilder idag. Senare idag kommer även bilder från igår så vi hörs!
Lite bilder som vi tog 3 dagar efter att vi kom hem och då solbrännan var kvar. Blir så irriterad att det aldrig finns nån sol här i Sverige! Det iallafall ingen sol här i Västerås. Har knappt tagit mitt dopp här i Sverige än!
Solade knappt ryggen och baksidan av kroppen så därför är jag 2 färgad xD
 
Puss o Kaka<3

Little bracelets

Lite bilder från idag kommer imorgon. Idag köpte jag iallafall 2 små armband för 10 kr styck på Glitter. Hade presentkort därifrån på 10 kr så tänkte att jag köper 2 små armband och lägger till en 10:a. Nu ska jag slänga mig ner i sängen och sova för jag är så sjukt trött. Vi hörs mer imorgon!
2 första armbanden: Glitter
 
Puss o Kaka<3

Äntligen träffade jag Vicky!

Fick äntligen träffa världens finaste Vicky idag och jag blev så himla glad! Jag har saknat henne så himla mycket och det gör jag nu också hihi. Vi lunchade tillsammans och satt och prata mycket om precis allt möjligt och det var riktigt mysigt! Senare kom Fahrim och vi 3 var så länge med varandra tills Benji också kom. Hade en riktigt bra dag men just nu så har jag så himla ont i magen! Känns som att jag ska spy så ska nog hålla mig borta från lasagne ett tag kanske, haha! xD
You don't know anything about me right now and the same thing with all of you. I hide my problems inside me or behind my smile.
Lite detaljer från idag!
Mums för den var sjukt god, men samtidigt aj just nu haha!
 
Puss o Kaka<3