Fahrims & Nadinas 18 års party!

Innan året är slut och jag börjar med min 2012 utvärdering så ska ni få bilderna från Fahrims och NAdinas fest som var för ett tag sen! Fan vilken kul party det var och det blev en massa dancebattles och allt. Vi får se om jag har 18 års fest, eller så kör jag bara på familjefest och tjejmiddag ;)
 
 
Puss o Kaka<3
Kategori: Underbara Minnen Taggar: Dance, Fest, Memories, Minnen, Outfit, Party;

Julklappar 2012

Detta fick jag i julklapp och mer, men jag är orkade inte ta bild på allt. Min kamera är även sjukt dålig och jag känner att det börjar bli dags och använda systemkameran. Den lilla kameran får bli en mini kamera som man kan ta med sig överallt. Som sagt, förlåt för dålig kvalté på bilderna!
 
Puss o Kaka<3
Kategori: Presenter Taggar: Fashion, Fest, Godis, Mode, Nytt, Väska;

30:e December 2012

Jag har varit upptagen med att vara i farten och sy! Det blev Balmain inspirerat för att jag älskar verkligen deras inspo! Den är snart klaaar!!! :-D Sitter med mobilen och därför mobilbloggar jag. Ska försöka göra klart den imorgon och ni får se resultatet när jag har tagit bilder den!
När hade jag tänkt använda blusen? Hmm.. Det kanske blir på nån fest, krogen eller skolan. Jag har inte tänkt så långt än. Men det skulle bli sjukt snyggt med ett par vita jeans till som har drajkedja vid fötterna och ett par svarta snygga klackor! Man kan ha det till svarta byxor och eans också men med svarta byxor blir det för mörkt. Kanske vinröda byxor?
Här har ni även en liten sneskpeak!
Puss o Kaka<3
Kategori: Style by Miranda Taggar: Fashion, Fest, Kläder, Mode, Nytt, Outfit;