Fett törstig!

Hej bloggen, kom hem för ett tag sen och jag har varit törstig hela dan idag typ. Det är riktigt irriterande och det hjälper inte att bara dricka en massa vatten. Imorgon ska 9:orna till Hamre och jag orkar seriöst inte. Jag vill bara stanna hemma, ta det lugnt och sola. Funderar på att göra det. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så sjukt trött! Gick och la mig kl 1.00 och vaknade kl 8.00. Det är inte likt mig men nu ska jag försöka sova till 10.00.

BTW! Imorgon så lägger jag upp fler saker på Bloppisen så håll ögonen öppnade och kommentera om du ser något du gillar.

Puss o Kaka<3

Solat och Chillat

Hej bloggen och alla läsare, idag var alla 9:or på Djäkneberget och körde brännboll. Det gick bra i början men sen gick allt åt helvetet. När jag kom hem åt jag vaniljyoughurt med frysta bär och jag föredrar det mer än glass. Efter det låg jag och solade och det var hur skönt som helst. Jag lyckades få lite färg, men ska fortsätta och sola imorgon och resten av dagarna när det är sol. Efter det duschade jag och snart kommer pappa och vi ska ut och äta. Funderar på att ta kyckling- eller räksallad då, men vi får se.


Puss o Kaka<3

Åka och kolla på hus!

Tja! Ska åka och kolla på några hus och efter det ska jag på teater med kusinen fär jag har lovat henne. Hopaps bara att den är bra. Såhär ser jag ut!

                        Cheap Monday jeans: News Design
                              T.shirt: The Stings (från Holland)
                            Smycken: Olika ställen

Puss o kaka<3