31:a Oktober 2012

Har hållt en halloween party idag och dagen har varit stressig. Har inte haft tid och böogga och bilder kommer komma! Nu ska jag äntligen ta det lugnt lite och skissa lite inför mitt nästa projekt!
 
Fick vara djävulen och ha nånting rött på mig. Nästa år ska jag försöka få tag på en riktig halloween dräkt! Ögonen och ögonen var super sminkade med en massa svart smink haha!
 
Puss o Kaka<3
Kategori: Allmänt Taggar: Minnen, Outfit, Party;

30:e Oktober 2012

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade lite bilder från USA. Fy va jag saknar Miami. Blir typ lite ledsen när jag ser bilderna för jag vill så gärna åka tillbaka! Sola, Bada, shoppa, ta det lugnt, träffa underbart folk och mer. De 2 första bilderna är från flygplatsen när vi skulle åka hem till Sverige. Ville bara gråta som fan den dagen! :< Dock så har alla bilder med mat och dryck och göra!
 
Puss o Kaka<3

Wannabe Ashboots

Äntligen nya höst- och vinterskor! Förra året orkade jag inte bry mig alls om höstskor och boots. Tyckte att det var  sjukt fult men nu så gillar jag det så himla mycket! Pappa käpte dessa skönheter till mig som är riktiga copycat skor för orginalet kommer från Ash. Men klagar verkligen inte för jag älskar de och ska nog inviga de på fredag då jag åker till fina Stockholm! Dessa boots kan kombineras med så mycket! Jeans, jeansshorts, vissa klänningar men nylonstrumpbyxor etc. Tack så sjukt mycket fina och underbara pappa! <3
 
Puss o Kaka<3
Kategori: Presenter Taggar: Fashion, Mode, Outfit, Skor;