Måste städa -.-Jag är förkyld, täppt i näsan, fryser som fan, slämhosta och jag har ont i halsen. Varför blir jag förkyld nu när det är lov och inte när jag är i skolan? Aja, nu ska jag städa sen ska jag kolla på film eller plugga.

Puss o Kaka <3

Stockholm igår

Hej alla, igår var jag i Stockholm med mamma och pappa. Jag trodde att jag skulle slösa mycket och köpa en massa saker. Men så blev det typ inte och jag hann inte och kolla i alla affärer som jag ville kolla i.
Mamma betalade t.shirten som jag ville ha och navelpiercing smycket som jag har letat efter länge. Efter typ 2-3 timmar kom mina kusiner och vi gick runt, åt på resturang och hade kul och shoppade.

Detta köpte jag igår.


                                T.shirt: Gina Tricot


                           Typ klänning: New Yorker


                              Dubbelring: Gina Tricot


                                  Dubbelring: JC


                  Navelpiercing smycke: Punkt Shop

Kan inte byta smycke än, måste vänta typ 6 månader eller mindre. Piercade naveln den 23 december så jag har bara haft det i 2 månader och några dagar.

Puss o Kaka <3

Hej alla!

Hej alla blogg läsare. Jag heter Ava Miranda och är 16år och bor i Västerås. Jag dansar Street Dance men tävlar inte. Jag älskar att shoppa och jag älskar smycken. Jag brukar inte sminka mig och fixa håret och det när jag ska till skolan, sminka ibland kanske men det är typ sällan. Jag brukar oftast bara platta luggen, sätta upp håret, klä på mig och åka till skolan. Jag tycker inte om att plugga och jag hatar NO och MA.
Det var nog alllt!

Puss o Kaka <3