Bästa Mascarorna

Dessa mascaror är de bästa som finns. Har inte provat den röda One by One än, men det ska jag allt göra! De är så bra och när jag hällde 2 droppar vatten i en av de då blev den lite bättre. Mina fransar blir fylligare, finare, får mer volym och ser längre ut när jag använder dessa. Jag älskar de här mascarorna som fan och om ni inte har provat dem, så gör det! De äger och är bättre än alla andra. Ska inte blogga nån mer idag för jag orkar inte så vi hörs nån gång!


Puss o Kaka<3
Kategori:

Snart åker jag till moster!

Hej bloggen, snart åker jag till moster för att jag inte vill vara hemma ensam. Jag kommer ta med mig min laptop och skateboard så att jag och kusinen kan åka lite. Jag har pluggat lite Ma idag och ska plugga mer såklart för jag vill inte göra bort mig på nationella prov. Jag måste plugga med andra saker också för jag har så himla mycket och göra! Jag hoppades på att vi skulle ha mindre och göra efter lovet men nej så blir det inte!

Puss o Kaka<3

Har ont i axeln

Hej bloggen, vaknade klockan 8.15 typ fast jag la mig 1! Det var lite skumt men jag tror att jag sover på ett dåligt sätt. Jag har så ont i min axel och jag tror att det kan bero på att jag inte sover på ett bra sätt. Det är jobbigt och röra på axeln för då gör det as ont.
Har ingen aning om vad som kommer hända idag. Det är valborg men har typ inga planer. Jo jag har det föresten, jag måste plugga fett mycket Ma. Den här veckan som kommer har jag Ma nationella prov och jag är så jävla nervös. Jag satsar på VG i Ma men jag kommer säkert få G för jag är skit dålig när det gäller prov, speciellt Ma prov. Men nu ska jag dra och vi hörs sen!

Puss o Kaka<3